SIR
Uitnodiging
31 03 2013
Schouwploeg #3
Woensdag 24 april, vanaf 16.30 uur
Kom naar SIR's Schouwploeg en praat mee over de functies van kunst en de kunstenaar in de publieke ruimte. Op woensdag 24 april vindt sessie #3 plaats in De Gouvernestraat in Rotterdam.

U bent daar van harte welkom vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 19.00 uur zijn er voordrachten van zeer diverse experts, waarna het café van start gaat met eten en drinken (tegen een kleine vergoeding).

Met de Schouwploeg wil Sculpture International Rotterdam zoveel mogelijk mensen betrekken bij het denken over de functies van de kunst en de kunstenaar in de publieke ruimte, nu en in de nabije toekomst en specifiek in de publieke ruimte van Rotterdam. Sessie na sessie ontrafelen we alle facetten die van invloed zijn. De Schouwploeg bestaat inmiddels uit een vaste kern en daarnaast incidentele deelnemers: kunstenaars, kunsthistorici, stedenbouwers, geïnteresseerd publiek, architecten, politici, vormgevers, filosofen e.a. De vorm van ‘het schouwen’ verschilt per sessie en wordt ontwikkeld op basis van de resultaten van voorgaande keren: voordrachten, workshops, café en diner, pamfletten en publicaties.


Lees verder (en aanmelden) >>
Sculpture International Rotterdam (SIR) beheert en ontwikkelt de internationale collectie publieke kunstwerken ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam. SIR is onderdeel van CBK Rotterdam.
 
Collectie
Programma
Ontwerp
Weblog
Nieuws
 
SCULPTURE INTERNATIONAL ROTTERDAM
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+31 (0)10 436 02 88
twitter facebook linkedin vimeo youtube rss Email
U bent ingeschreven voor onze mailinglijst. Uitschrijven

Niet leesbaar? Bekijk de webversie
*|REWARDS|*