SIR
Nieuwsbrief maart 2013
19 03 2013
Verhuizing SIR
Lost Luggage Depot - Jeff Wall
Samen met het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam (CBK) verhuist SIR eind maart naar een nieuw onderkomen aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Als gevolg van bezuinigingen en reorganisaties maakt SIR sinds begin dit jaar al volledig deel uit van het CBK.
Lees verder >>
19 03 2013
Gratis rondleidingen
De zon schittert in het bijna voltooide fascinerende Centraal Station, de fascinerende nieuwe entree van Rotterdam en een enkele boom vertoont nu al een waas van groen: reden genoeg om de maandelijkse rondleidingen langs de internationale beeldencollectie weer te hervatten. De rondleidingen worden net als eerdere seizoenen begeleid door Martine Herman. De eerstvolgende rondleiding start op zondag 7 april. De rondleidingen vinden in principe - bij voldoende aanmeldingen - elke eerste zondag van de maand plaats.
Lees verder >>
19 03 2013
Gabo Toer
Collectie Gemeentearchief Rotterdam
Iedere eerste woensdag van de maand organiseert SIR de gratis lunchtoer bij de Naum Gabo voor de ingang van de Bijenkorf. Zowel Wall Relief No 1. als z.t. van Naum Gabo zijn interessante voorbeelden van kunstwerken die in de jaren van wederopbouw specifiek voor Rotterdam gemaakt zijn. Beide zijn bovendien geslaagde Kunst am Bau kunstwerken: werken die in samenwerking tussen kunstenaar en architect specifiek voor een gebouw ontwikkeld worden.
Lees verder >>
Sculpture International Rotterdam (SIR) beheert en ontwikkelt de internationale collectie publieke kunstwerken ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam. SIR is onderdeel van CBK Rotterdam.
 
Collectie
Programma
Ontwerp
Weblog
Nieuws
 
SCULPTURE INTERNATIONAL ROTTERDAM
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+31 (0)10 436 02 88
twitter facebook linkedin vimeo youtube rss Email
U bent ingeschreven voor onze mailinglijst. Uitschrijven

Niet leesbaar? Bekijk de webversie
*|REWARDS|*