SIR
Nieuwsbrief december 2012
21 12 2012
Beste Gabo-vrienden en Nieuwsbrieflezers
Sculpture International Rotterdam wenst u fijne Kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar!

Tip voor de Kerstvakantie: ons rijke online archief met achtergrondinformatie over de internationale beeldencollectie, de makers, essays, beeldmateriaal en veel meer!

En denk eraan om zo nu en dan de ‘Coolsingelschreeuwer’ te bezoeken: elke dag om klokslag 12 uur, behalve op zon-, feest- en maandagen,
21 12 2012
Gratis lunchtoer Naum Gabo
De gesprekken over de restauaratie van de Naum Gabo gaan de goede kant op – er is hoop op herstel, mede dankzij uw aandacht en zorg.

Sculpture International Rotterdam organiseert op woensdagmiddagen een lunchtoer bij het beroemde beeld van Naum Gabo voor de ingang van de Bijenkorf aan de Coolsingel. In drie kwartier hoort u alles over dit beeld dat sinds de periode van de wederopbouw niet meer is weg te denken uit het Rotterdamse straatbeeld.

De eerstvolgende toers vinden plaats op woensdag 23 en woensdag 30 januari, van 12.30 tot 13.15 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie en aanmelden
21 12 2012
Henry Moore verplaatst
Op 27 november jongstleden is Wall Relief No. 1 van Henry Moore uit het zicht verdwenen. Dit werk dat onderdeel uitmaakte van het Bouwcentrum aan het Weena is nu veilig opgeslagen om over vier jaar terug te keren op zijn oude plek maar in een geheel andere omgeving: het nieuwe gebouw First in het nieuwe Central District. Tegen die tijd hoopt SIR ook het nieuwe kunstwerk bij Rotterdam Centraal te plaatsen. Daarover later meer.

Meer informatie en zie hoe de Wall Relief No. 1 werd verplaatst
Sculpture International Rotterdam (SIR) beheert en ontwikkelt de internationale collectie publieke kunstwerken ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam. SIR is onderdeel van CBK Rotterdam.
 
Collectie
Programma
Ontwerp
Weblog
Nieuws
 
SCULPTURE INTERNATIONAL ROTTERDAM
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+31 (0)10 436 02 88
twitter facebook linkedin vimeo youtube rss Email
U bent ingeschreven voor onze mailinglijst. Uitschrijven

Niet leesbaar? Bekijk de webversie
*|REWARDS|*