SIR
Nieuwsbrief oktober 2012
04 10 2012
Nog een paar weken Henry Moore
Het bakstenen reliëf van Henry Moore aan het Weena zal niet lang meer op zijn plaats staan. Het gebouw er omheen is al aan het verdwijnen en binnen enkele weken wordt het kunstwerk - geplaatst in een corset - van zijn plaats gehaald. Pas over vier jaar wordt het werk teruggeplaatst in de façade van First: het nieuwe (80 meter hoge) kantoorgebouw van ArchitectenCie.

Zolang Wall Relief No. 1 er nog staat kunt u deelnemen aan de Moore Toer, verzorgd door Dees Linders (hoofd SIR). De toer vindt plaats op 10 oktober en op aanvraag.

lees meer >>
04 10 2012
Geen Sorry meer op zon-, maan- en feestdagen
(C) Jannes Linders
Maar voor 'Sorry' is het nooit te laat. Op iedere dinsdag tot en met zaterdag wordt er om klokslag 12 uur 's middags nog steeds "It's Never Too Late to Say Sorry" geroepen.


Meer nieuws >>
04 10 2012
Thom Puckey in PAK
Vanaf 21 oktober is werk van onder meer SIR- kunstenaar Thom Puckey (GB) te zien in de tentoonstelling A DIALOGUE in het PAK in Gistel (BE).

Meer nieuws >>
04 10 2012
Tekeningen Rodin in Singer Laren
De beelden van Rodin zijn wereldwijd zeer bekend. In de collectie van SIR bevindt zich L´Homme qui marche en Singer Laren heeft een van de bekendste beelden van Rodin in haar collectie: de Denker.

Singer Laren presenteert voor het eerst in Nederland een verborgen kant van Rodins oeuvre: zijn erotische tekeningen en aquarellen. Deze werken zijn afkomstig uit de collectie van Musée Rodin in Parijs en worden slechts zelden tentoongesteld.

SIR en Singer Laren hebben een actie voor onze nieuwsbrieflezers: op vertoon van deze nieuwsbrief (uitgeprint) in Singer Laren krijgt u 1 gratis Dennekoek bij aankoop van 1 kopje koffie.
Meer nieuws >>
04 10 2012
SIR kunstenaar David Bade in ArtMen
In het TV programma ArtMen leggen SIR kunstenaar David Bade en zijn collega kunstenaar Jasper Krabbé de link tussen het werk van moderne kunstenaars en beroemde genres uit de beeldende kunst. Sinds kort wekelijks op NL 2.

Meer nieuws >>
Sculpture International Rotterdam (SIR) beheert en ontwikkelt de internationale collectie publieke kunstwerken ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam. SIR is onderdeel van CBK Rotterdam.
 
Collectie
Programma
Ontwerp
Weblog
Nieuws
 
SCULPTURE INTERNATIONAL ROTTERDAM
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+31 (0)10 436 02 88
twitter facebook linkedin vimeo youtube rss Email
U bent ingeschreven voor onze mailinglijst. Uitschrijven

Niet leesbaar? Bekijk de webversie
*|REWARDS|*